top of page

Annie Shanya

05 August 2017

เคยได้ยินคนพูดถึง reiki แต่ไม่เคยเข้าใจว่าคืออะไร ลองศึกษาและใช้บริการดูกับคุณอรีน่าก็ได้พบว่ามันเป็นขั้นตอนที่ต้องการการเชื่อมต่อระหว่างจิตของเรากับจิตผู้บำบัดในสภาวะที่ผ่อนคลายและไว้วางใจที่สุด ส่ิงที่เกิดขึ้นคือทางผู้บำบัดจับได้ถึงสภาวะที่เรากักเก็บบางอย่างไว้และเป็นบล็อคในความคิด ในการกระทำ ซึ่งก็คืออดีตบางอย่างที่เราไม่อาจให้อภัยตัวเองได้ คุณอรีน่าได้ช่วยให้เราเปิดใจ มองเห็นภาพ และให้อภัยตัวเอง ปลดปล่อยอดีตนั้นไป ยอมรับว่ามันคือสิ่งที่ผ่านไปแล้ว รู้สึกดีขึ้นหลังจากที่ทำ แต่ผลลัพธ์หลังจากนั้นเดือนต่อเดือนมันพัฒนาไปเองเรื่อยๆ ไม่ใช่แบบปุบปับแต่ค่อยๆ มีผลต่อชีวิตและความคิดในเชิงบวก เรารู้สึกเรามีอิสระมากขึ้น จากอดีตที่เราคิดโทษตัวเอง เวลานี้เราพร้อมจะก้าวไปข้างหน้าด้วยมุมมองใหม่ ที่ไร้พันธะของอดีตมาควบคุม อยากแนะนำ reiki healing by คุณ Areena ให้กับทุกๆ คนที่ยังไม่อาจสลัดอดีต เพื่อก้าวไปข้างหน้าได้อย่างเต็มที่จริงๆ กับทุกๆ เรื่องมากๆ ค่ะ

About 7 years ago, I made a very cruel decision leaving my dearest husband. It's really strange for most people to say you're leaving someone for absolutely no one and you left him when you still loved him so much. There was a point in my life I couldn't imagine my life without this only one man in my life. Then I decided to break free from that thought and become independent again. Such decision was cruel and it broke a man's heart. Not just any man but the only man I had loved in my life. 6 years went by and I couldn't truly let go of that guilt and couldn't find a way to forgive myself. One day, I decided to try Reiki Healing with Areena Soulful Healing Journey. She was just a girl I met in some belly dance classes at Rumpuree then we were like at a smiling and nodding relationship thus she knew nothing about my past. During the session, she found a blockage in my mind and helped me visualise the guilt I kept so deeply in my heart and seeing it in a different and more positive way. She walked me through a process and helped me forgive myself. After the session, I felt relieved and a bit in a strange stage that I couldn't explain. Month by month, I felt different. I felt more freedom in my thinking and my attitude has changed. I see more positive things in life and in myself and my life has changed miraculously too. Now I would like to thank Areena and her powerful healing that helped me free myself from such blame I put on myself for a really long time. My ex had forgiven me many years already but I could only manage to forgive myself in January this year after the session with Areena. I would recommend this to anyone suffering from the similar causes or anything else that have been holding you back from whatever you could be. So here it is.

Aruna Dayal

20 March 2017

Thank you Areena for a lovely evening of reiki and tarot! I woke up this morning feeling so refreshed and full of energy.. and your reading was as insightful as it was reassuring=)

Kari Nguyen

5 February 2016

I had a lovely and very accurate reading with Areena last night. She's friendly, caring and truly invested in getting your questions answered. Highly recommended. ☺

 

 

Laura Molisho

23 กันยายน 2021

 

(แปลโดย Google)
ฉันมีเซสชั่นแรกของฉันกับ Areena ซึ่งเป็นการอ่านไพ่ทาโรต์ที่เข้าใจง่าย ความแม่นยำนั้นยอดเยี่ยมมาก! เธอเป็นของแท้และนั่นคือสิ่งที่ฉันชื่นชม! เซสชั่นการสะกดจิตของเราเป็นความก้าวหน้าสำหรับฉัน อารีน่าให้พื้นที่แก่ฉันในการเผชิญหน้ากับ "สัมภาระ" ของฉัน และทำให้ฉันรู้สึกปลอดภัยและสบายใจที่จะเปิดใจและเสี่ยงภัย เธอให้เครื่องมือที่จำเป็นในการทำงานผ่านรูปแบบบางอย่างด้วยตัวเอง และใช้เวลาเพียงไม่กี่วันในการทำงานภายในอย่างจริงจัง ฉันก็เริ่มเปลี่ยนมุมมองและตระหนักถึงนิสัยมากมายและการจำกัดความเชื่อที่ขัดขวางฉัน จากการเป็นตัวของตัวเองที่ยิ่งใหญ่ที่สุดของฉัน นี่เป็นเพียงจุดเริ่มต้นเท่านั้น เนื่องจากฉันเชื่อว่ายังมีเลเยอร์อีกมากมายให้ค้นพบ แต่ฉันมีความสุขมากที่ฉันได้มาหลังจากเซสชั่นเดียว! ฉันมีความสุขอย่างแท้จริงกับของขวัญของเธอ!

Melissa 

18 กันยายน 2021

อารีน่า เด็ดจริง! ฉันได้อ่านไพ่ของเธอสองครั้งแล้ว และเธอก็สามารถคลายความกังวลของฉันได้ การบำบัดเรกิของเธอยังสร้างความมหัศจรรย์ให้กับฉันในช่วงเวลาที่ค่อนข้างลำบากใจและไม่ชัดเจนในชีวิตของฉัน เธอน่ารักสุด ๆ และพลังของเธอก็สงบมาก

Mika Salvador

11 สิงหาคม 2021

เมื่อวานฉันมีโอกาสทำเรกิเซสชั่นกับ Areena บน Zoom และบอกได้คำเดียวว่ามันเป็นประสบการณ์ที่เปลี่ยนชีวิต ฉันร้องไห้ออกมาและพูดคุยกับลูกในท้องของฉัน และหลังจากเซสชันนั้นฉันรู้สึกดีมาก สดชื่น และมีความสุข มันวิเศษมากและทำให้ฉันรู้สึกเหมือนได้เริ่มต้นใหม่ ตอนแรกฉันกังวลว่าเซสชั่นจะอยู่บน Zoom ไม่ใช่ต่อหน้า แต่ช่างเถอะ รู้สึกเหมือน Areena อยู่ข้างๆ ฉันเลย เธอเป็นผู้หญิงที่อ่อนโยน เข้าใจ และช่วยเหลือดีมาก ฉันชอบที่จะทำเซสชั่นอื่นกับเธอ <3

Ami K

9 สิงหาคม 2021

ครั้งแรกที่ฉันได้อ่านไพ่ยิปซีกับ Areena ซึ่งไม่เพียงแต่เข้าใจในสัญชาตญาณของเธอเท่านั้น แต่ยังได้แบ่งปันข้อมูลเชิงลึกที่ช่วยให้รู้แจ้งซึ่งช่วยยืนยันเส้นทางและเป้าหมายปัจจุบันของฉันอีกครั้ง

เซสชั่นการสะกดจิตเป็นจุดเปลี่ยนที่สำคัญสำหรับฉัน หลังจากต่อสู้กับความทุกข์ทรมานมาหลายปี คำแนะนำของ Areena ได้ตอกย้ำความรู้สึกอิสระของฉันซึ่งถูกยับยั้งไว้โดยความบอบช้ำในอดีตโดยไม่รู้ตัว แต่ยิ่งไปกว่านั้น ของขวัญล้ำค่าที่สุดที่เธอมอบให้คือเครื่องมือสะกดจิตตัวเองที่ช่วยให้ฉันฝึกฝนต่อไปได้ด้วยตัวเอง

ฉันเพิ่งมีเซสชั่นเรกิตัดสายด้วย การขจัดพลังงานที่หนาแน่นจากการเชื่อมต่อในอดีตและการให้อภัยเป็นสิ่งที่สวยงาม ฉันรู้สึกเบาและชัดเจนในร่างกายของฉัน - เต็มไปด้วยความอบอุ่น

ฉันจะแนะนำ Areena ให้กับทุกคน :) เธอเป็นคนที่ยอดเยี่ยมและเอาใจใส่อย่างแท้จริง ผลของของประทานฝ่ายวิญญาณของ Areena นั้นละเอียดอ่อนแต่ทรงพลัง เปลี่ยนแปลงชีวิต ในแต่ละวันฉันรู้สึกเป็นศูนย์กลาง สงบสุข ร่าเริงมากขึ้น อารีน่า - ขอบคุณ!

Danielle Knoetze

I highly recommend Soulful Healing Journey! I am so glad I found a therapist and mentor who resonates with me. Everything Areena said to me felt like it was exactly what the Universe/ God wanted me to hear. I can’t wait to build a relationship with her and to see my growth skyrocket over the next few months!

Thongchai Saengbanluerit

03 February 2020

 

ขอบคุณสำหรับประสบการณ์ดีๆที่ได้รับสำหรับการเรียน Reiki Level 1 ครับ ตรงกับที่หามานาน แนวทางเคลียร์สิ่งที่ไม่ดี และสิ่งที่บล็อกเอาไว้ตั้งแต่เมื่อไหร่ก็ไม่รู้ พอจะเห็นความเป็นไปได้เพื่อแก้ไขและทำตามเป้าหมายอันใหม่ คงต้องฝึกฝนต่อไปให้สุดทางครับ ขอบคุณครับ

Dora Klican

15 January 2020

As a psychologist, for the most of my life I was trying to explain everything in life in scientific way, relaying just on my physical and intellectual self, leaving behind and ignoring my spiritual and emotional self. Yesterday I had my first hypnotherapy session with Areena who is so professional in the work she do, gentle and patiant and calm, but also one of most inspirig people I know in general. There is so much people could learn from her and her sessions. Mine was very interesting one, made me more curious about spiritual part of my soul, and made me realize that there is strong connection between Areena's and mine profession; psychology/psychotherapy and spiritual healing. Can't wait to see where this journey will take me next. 

 

 

Jelena

26 November 2019

It was a really great experience, I could never imagined that something what has been a struggle for years can shift and transform just after one session with Areena! She is really knowledgeable, intuitive, caring & easy going. I cannot recommend her enough!

 

 

 

Samantha

14 October 2019

where do I begin?! This was absolutely an amazing experience from start to finish! Areena was extremely welcoming and had great energy. She explained everything to us very well & guided us through this experience well. Today is day one and I feel light and focused something I hadn’t been in awhile. My friend is in a detoxing phase so he has slept most of today. This is an absolute must do! We are ending our holiday and going back home with an open mindset. Thanks Areena!!

Megan

6 August 2019

Wow. I truly don't even know where to begin with this experience. I went into it not knowing quite what to expect, but I left with a much deeper understanding of myself and my physical and mental being. It was a truly healing experience that I don't think I would have been able to get elsewhere. Areena is extremely knowledgeable and incredibly good at what she does. I felt supported throughout every step of the process and she led me through a very deep guided meditation that allowed me to explore parts of myself that I had not yet connected with. The tarot reading afterwards was insightful in allowing me to consider next steps in my life and Areena offered really great advice to help ground my thinking. A 10/10 does not do this experience justice. The next time I am in Bangkok, I will absolutely make it a point to come see Areena again. She is an amazing healer and a wonderful person. "Thank you" doesn't even come close to sufficient but really truly, thank you Areena.

 

 

 

Quincy Kayce

10 February 2019

 

ประสบการณ์ของฉันที่นี่เป็นสิ่งที่ฉันไม่ได้คาดหวังว่าจะเกิดขึ้น ฉันได้รับการดำเนินการปัญหาจำนวนมากมาเป็นเวลานานฉันได้พยายามหลายวิธีในการแก้ไขปัญหาเพื่อให้ได้รับมัน .. และมันก็ไม่ได้ทำงาน ฉันไม่เคยได้รับการบำบัดหรือบำบัดแบบนี้มาก่อน และทั้งหมดที่ฉันสามารถพูดได้มันใช้งานได้จริงสำหรับฉัน ดูเหมือนว่าเธอจะรู้ว่าจะพูดอย่างไรและจะจัดการกับฉันอย่างไร ฉันเป็นคนดื้อมากและฉันไม่ค่อยฟังใครเลย แต่ Areena สามารถดึงดูดความสนใจของฉันสอนความคิดทำให้ฉันเข้าใจและเห็นความเป็นจริงและส่วนใหญ่ช่วยเหลือและสอนฉันเกี่ยวกับวิธีการฝึกฝนตัวเอง -ความรัก. มันไม่มีค่า การรักษาทำให้ฉันรู้สึกเหมือนฉันเป็นเจ้าของ ฉันรู้สึกขอบคุณ ฉันรู้สึกผ่อนคลาย ฉันไม่ได้คิดมาก ฉันแค่ฉัน ฉันจะกลับมาที่นี่อีกครั้งแน่นอนและฉันก็เชื่อว่าเมื่อนั้นฉันก็จะดีกว่าว่าฉันเป็นอย่างไรเมื่อคุณไปถึงที่นั่นเป็นครั้งแรก Areena ด้วยใจทั้งหมดของฉันฉันขอบคุณ”

 

 

 

Jane Ashley 

02 February 2019

Areena เป็นกันเองอบอุ่นและเชิญชวน ทุกอย่างเกี่ยวกับเธอพลังงานบวก จากนาทีที่ฉันไปถึงบ้านของเธอเธอกอดฉันขนาดใหญ่ราวกับว่ามันไม่ใช่ครั้งแรกที่เราพบ เรานั่งลงและพูดคุยเกี่ยวกับตัวเองประสบการณ์ในอดีตของเราและจิตวิญญาณ เธอเป็นคนที่คุยง่าย ฉันรู้สึกสะดวกสบายในพื้นที่ของเธอโดยเฉพาะอย่างยิ่งในขณะที่เธอทำการรักษาเรกิขอฉัน เธอหลงใหลในสิ่งที่เธอทำ! ฉันออกไปมากเกินกว่าที่ฉันคาดไว้ ฉันมาหาเธอที่ต้องหลงทางและต้องการแนวทางและออกมาด้วยจุดประสงค์! ฉันขอแนะนำให้เธอกับทุกค ฉันสัญญาว่าคุณจะไม่ผิดหวัง! ขอบคุณ Areena สำหรับทุกสิ่งในวันนี้! ❤️

 

 

Catherine 

30 July 2018

 

Areena has a wonderfully keen sense of the energies surrounding her. I enjoyed every moment of our session and highly recommend it to anyone passing through Bangkok with some time to spare! I also look forward to keeping up with Areena's practice through her website. She has a heart for sharing and deserves every bit of bliss and love coming her way! Really, do not hesitate to book this experience!!

Natalia

27 July 2018

My experience with Areena was so helpful and healing. And enjoyable! Areena collected me from the station and welcomed me into her home for the session. She could sense my energy pretty much immediately upon meeting which put me at ease. I hadn't experienced Reiki before and Areena explained what would happen, what she would work on and how it might feel during and after the session. She identified the chakras that needed clearing during the reiki session and the areas of my life that we'd be working on. The Reiki session was very healing and her instructions and guidance made me feel calm and active in the healing work. After the Reiki we sat outside for tarot. Areena guided me through the first reading and then read from different decks depending on my questions and feedback. The tarot readings were surprisingly accurate. Other times I've had readings symbolically I've been able to make connections between the cards and my life, but this was the most literally accurate readings I have ever received! We also had a lovely chat over tea about the coming lunar eclipse and how it's affecting us which was a really nice way to complete the session. Areena has a natural gift and made me feel at ease and completely cared for, even when dealing with some tough personal issues. I had a really enjoyable time with her and look forward to using the tools she provided me to manifest happiness and realise my dreams. Thank you so much Areena! I look forward to further healing sessions in the future :)

 

Rebecca

16 June 2018

It was an amazing experience. Never known what was bothering and keeping me unhappy for many years. I am really happy what Reiki healing helped and discovered. Thank you for your guidance, Areena! Never slept so deep and well in a hotel room like my own bed while I traveling.

 

Wahn Punnapha 

9 May 2018

มีโอกาสได้ดูไพ่ทางโทรศัพท์กับอารีนา รู้สึกถึงความแตกต่างจากที่ประสบการณ์ที่เคยดูไพ่มา ตลอดเวลา 1 ชั่วโมงรู้สึกสนุกและรู้สึกถึงพลังความอบอุ่นจากข้างในตัวเองด้วย ไพ่ที่ใช้ก้อน่ารักมากๆ ดูไปอมยิ้มไป อารีนาจะมีเทคนิคคำแนะนำดีๆในเรื่องของเราเพิ่มเติม แถมตอนจบได้รูปไพ่มาเป็นที่ระลึก เอาไว้ย้อนดูกลับไปตอนที่เราเริ่มสงสัยหรือมีความถามซ้ำๆ

สรุปว่าดีมากเลยค่ะ เป็นภาษาไทยด้วย เป็นประสบการณ์ที่ดีแล้วยังได้ความกระจ่างในชีวิตเพิ่มมาด้วย


 

Sterenza Anamah

9 April 2018

It was a great decision of starting the year with a Reiki session. Finding my emotional balance and focusing on all the good things that life offers was all I needed to step into 2018 with a positive mindset. 

Roxane Deschambault

05 January 2018

I decided to start the year with a Reiki session and a reading. I didn’t feel grounded and felt like I needed someone to help me finding that emotional balance again and clear my thoughts. Areena has been so kind. And yes, she has gift. She was able to feel things about me and work on blockages that prevent me to Welcome positive change in my life. After the Reiki session I felt light, positive and grounded. The reading was also a great experience. It wasn’t about telling me about my future but really receiving messages in order to make better decisions. The reading has confirmed a lot of things that I felt and knew but it was comforting to get confirmation. The time I spent with Areena was a gift and I will for sure visit her next month. Thank you Areena.

 

 

Phim

18 November 2017

เป็นประสบการณ์ที่ดีมากๆค่ะ ได้รู้ได้เข้าใจว่าอะไรดีและไม่ดี ได้คำแนะนำที่ดีมากในการใช้ชีวิตประจำวัน ลองทำตามแล้วได้ผลดีมากๆค่ะ เหมือนเป็นปาฎิหารย์ อยากบอกต่อและแนะนำมากๆค่ะ ดีกับใจกับความคิดกับตัวเองและคนรอบข้างจริงๆค่ะ ขอบคุณมากๆ สำหรับคำแนะนำดีๆ

 

It was a very good experience. I understand better situation with more light. Great advice on how to use daily life. Tried it and it works very well. Like a miracle I would like to recommend getting your readings with Areena very much. Well, overall it changed my perspective on how i view myself and people around me with more positivity. Thank you very much for your advise.

 

 

Samantha

12 August 2017

 

I would like to thank you for having my first reiki session of my life with you. It was such an amazing, magical and unforgettable experience and I am still feeling so touched and overwhelmed by the outcome of it. I am now able to see things more clear and understand how some issues in my current life are connected with past life(s). Since I have always had that feeling, I am glad I finally got the answer/confirmation for my intuition and that I am a warrior woman .
Remembering how heartbreaking and beautiful my “story” was, it makes me very proud of the way I am and the way I love when I really love.

I can feel that I also released a lot during the session that has been holding me back or blocking me/my emotions and that we cleansed my chakras from former energies. I am grateful for everything that has been and now I am looking forward to everything that is still to come. Rebirth! I am love and I am ready to receive love!

Thank you for opening your heart to help open mine.

 

Nisha Sachdev

28 May 2017

Prior to my session at SoulfulHealing, i was on the edge of going into another depression. I was curious about Reiki and decided to give it a try. The day of my first session with Areena, i was a little apprehensive, but that went away quickly when I began lying on the Reiki table surrounded by warm friendly environment with calming ambience. I felt like I was able to give myself permission to release my thoughts and do nothing. Areena has given me the understanding and confidence to face my fears and move on. I left feeling lighter and made a significant progress. I can certainly say that Areena has a wonderful intuitive way of working and is definitely a very calming experience.

 

Jenny Huynh

28 September 2016

Through the reading session with Areena, it gave me hope for the future and helped guide me how to unlock happiness and luck I was desperately looking for. She's a really good reader and somehow the cards were very accurate. Highly recommended <3

bottom of page